Tuesday, 17 May 2011

smile ;)

assalamualaikum :)

hehe , hari niy na story fasal senyum :)
heyy , anda semua ! senyum lahh banyak banyak , especially bila jumpa fara taw taw ? fara suka tengok orang senyum . comel jea . macam hemster punn ada . weeee ~ senyum lahh lagi . ha , kann comel tuu . ahaa . suka lahh <3
senyum tak perlu kata apa apa 
senyum :)

HAHA . apa hal fara niy ? gilo ka pa ? tetibe suruh orang senyum ~
hehe , no lahh . actually senyum nih penuh keajaiban taw tak ? hurkk , tak tahu ? ==" fine lahh . kalau na tahu baca entry fara sampai habis uke ? yeaa gud gurlz and boyz :D

senyum tu kan sedekah . bila kita senyum kita akan dapat pahala secara tidak lansung senyuman kita tu akan mencairkan hati yang memandang .. tehee :D fara pun cair tengok korang senyum .. waaa , manisnyaa ~ :9 ahaa ,
senyuman mesra datang dari hati yang ikhlas . tapi senyuman rekaan adalah senyuman pura pura dan penuh kejahatan . heshh , tak baik ! orang yang selalu frust memang sukar nak melahirkan senyuman yang manis , jadi kita sebagai kawan sering sering lahh senyum . mana tahu kita dapat mengurangkan rasa frust dia tu .. and kalau dia membalas senyuman kita tu dengan ikhlas kita akan dapat dua kali ganda pahala . wahh , kan seronok tu .. senyum je da dapat pahala <3

therefore , ukir lah senyuman yang manis , kerana selain sedekah senyuman itu ibarat lukisan rahsia hati .. ia tidak menyakitkan tapi meberi penawar kepada hati yang sakit :)

haha . pandai fara berkata kata .. tehee , actually info niy fara cilok dari google .. haha :) tapi berguna jugak kan ? hee thanks , jangan lupa senyum taw taw ? hoh ! macam tu lah senyum .. waaa , sweet lahh awak senyum :) sukasuka .. senyum lahh banyak lagi . comel ! woooo ~ >.<

1 comment:

  1. Day 01 – A recent picture of you and 15 interesting facts about yourself
    Day 02 – The meaning behind your Blogger name
    Day 03 – A picture of you and your friends
    Day 04 – A habit that you wish you didn’t have
    Day 05 – A picture of somewhere you’ve been to
    Day 06 – Favorite super hero and why
    Day 07 – A picture of someone/something that has the biggest impact on you
    Day 08 – Short term goals for this month and why
    Day 09 – Something you’re proud of in the past few days
    Day 10 – Songs you listen to when you are Happy, Sad, Bored, Hyped, Mad
    Day 11 – Another picture of you and your friends
    Day 12 – How you found out about Blogger and why you made one
    Day 13 – A letter to someone who has hurt you recently
    Day 14 – A picture of you and your family
    Day 15 – Put your iPod on shuffle: First 10 songs that play
    Day 16 – Another picture of yourself (baby pic!)
    Day 17 – Someone you would want to switch lives with for one day and why
    Day 18 – Plans/dreams/goals you have
    Day 19 – Nicknames you have; why do you have them
    Day 20 – Someone you see yourself marrying/being with in the future
    Day 21 – A picture of something that makes you happy
    Day 22 – What makes you different from everyone else
    Day 23 – Something you crave for a lot
    Day 24 – A letter to your pet
    Day 25 – What I would find in your bag
    Day 26 – What you think about your friends
    Day 27 – Why are you doing this 30 day challenge
    Day 28 – A picture of you last year and now, how have you changed since then?
    Day 29 – In this past month, what have you learned
    Day 30 – Who are you?

    ReplyDelete

sayang's saia :)