Saturday, 4 June 2011

barat zone .

assalamualaikum tak jawab dosa jawab sayang .

to all readers ,
korang suka menyanyi lagu barat ?
singing in the toilet , pasar malam , lorong gelap .. huh ? pape je la .
walaupun suara ehem ehem dan agak ehem ehem *macam la suare aku ni sedap sangat -.-''
tapi korang tahu tak maksud lagu tu ? *confirm lahh tahu bI aku tak gagal okay ?
erkkk . okayyy ~
tapi pernah tak korang selidik maksud setiap lagu tu ?

soalan :
1) siapa penyanyi barat yang korang minat ?
2) lagu mana yang korang paling minat dan korang dah hafal gila gila lirik lagu tu ?
3) berapa banyak lagu yang korang dah hafal ?

penyanyi yang boleh kate top sekarang ni lady gaga , justine bieber , keisha and rihana . mesti dah separuh dari semua lagu diorang korang tahu kan ? ape yang fara cuba nak sampaikan ni mungkin akan menguris hati peminat peminat penyanyi barat . so up to you nak teruskan baca atau tak . *okay , good bye reader (:

now , nampak video bawah ni ?
tengok lahh (:


TERKEJUT ? yeaa . first time fara tengok pun terkejut jugak . so nak percaya ke tak mende mende ni ? fara pun tak pasti tapi korang tak rasa takut ke dengan kiamat ? siap dah keluar wayang lagi kiamat 2012 . wowww ! kalau percaya kiamat memang tak salah tapi kalau percaya kiamat tu pada tahun 2012 . syirik la bende tu . cukup la sekadar percaya ape yang tertulis dalam al Quran . okay ?
renung renungkan dan selamat beramah
*more info chek youtube lahh . haha thanks :)

Wednesday, 1 June 2011

matluthfi90

assalamualaikum tak jawab dosa jawab sayang .

kepada pembaca :)
yeaa sorry lama tak edit blog .
*masalah teknikal =.=''

in this post i want to share a video for you .
yup (!) maybe korang pernah tengok da kot video niy .
pape pun tengok la lagi . tak jemu punya :)
like this person matluthfi90
wooo , terbaek babe !
see yaa .

uke , selamat menonton :)
layan ~

sayang's saia :)