Sunday, 24 April 2011

MKT de best

bagun tido , pegi sekolah , balik then pergi asrama sekolah . .
MKT waiting for me :) ye kee ? haha , fara yang nak sangat sangat pergi sana . selalu pergi kursus mesti teringat dekat someone . but dia tak ikut , haha never mind lahh . bukan nak story fasal tuu .

MKT . ? binatang apa tuh ? haha majlis ketua tingkatan lahh ! first time buad dekat asrama . .nike name "hotel lima bintang" :D

masuk dewan ,
*alamakk , da lambat .
muke first nampak , sarah kaisara
fara * ehh , sara pon adalahh :) hai .
sara * haii :)
fara * tak bagi tahu pun nak datang . 
sara * tak tanya macam mana nak bagi tahu .
Oopss , my fault . haha 
fara * ha ah lahh . haha uke lahh nak pergi buad kerja 
sara * haha . uke , bye :)
fara * bye

get job , fasilitator kumpulan dua .

aktiviti dah start lama dahh , but ada beberapa orang datang lewat cuz dowang ada hal tertentu . *tak ambek tahu punn*
nampak orang baju purple ..
farizuan . ?

fara * macam kenal jea budak tuu !
wan * aku macam dengar suara **** kat sini ..
fara * eh ehh , sape entah yang bercakap tuu ..!
wan * eh **** mana yehh ?
amboihh , perli ke apa nih ! :P
fara * enta la . balik kampung kot ..
bla bla bla , da lupa . haha :D

tetiba teringat dekat hemster ? hemster kee ? haha , panda kott ... ehh , panda tu orang lain punya . haishh , pape jea lahh . manusia kott ...
last kabar , dia balik kampung . nenek meninggal . tumpang simpati :(
then , lost contact . ..

end the sad story . !

whatever , MKT this time memang terbaik !! hepenning :)








rugi gila siapa yang kene pegi but menggedik tak nak pegi tuu . haha *maaf !

bab yang paling fara suka time explorace .!
stail lahh game tuhh . kene buad apa yang dia suruh then mesti jaga barang barang yang diberi sampai abes . dah abes , gune semua peralatan tuu untuk kawin !! haha , sweet kan . ?
penggantin kumpulan lima "mira married too fazli" wahh , nampak padan sangat tahu :)
bagai pinang di belah dua . .haha ,

sowy tak de gamba myra dengan paly time tuu . .nanti ada orang upload fara masukkan gamba tuu , uke ?  ♥ nice ..

tapi , kumpulan dua yang paling best acting . haha semad lahh kowang ! tak nak berterima kaseh ke dekat director nih ? haiyaa :)

tahniah dekat kumpulan satu , Jambu ~ sebab menang seluruh acara . .walaupun beza kumpulan satu and dua nih satu markah jea , haha
tak na kalah fara nih . tu punn na bagi tao .. hehe saje jee . na juga bangge :)

that all for this post today . wahh , speaking ? haha ,  bubye 

Saturday, 16 April 2011

tak sehad

                                        


batuk , demam , seleseme , saket tekak , semua terasa ada ! grr , tak suke nyee ! !
effect dari hujan kat sekolah semalam lahh nih ! haishh , baru main sikit jea . .
petang tu balik terus tidor . haha , pukul lapan baru ingat nak mandi :)
hehe , chill la tu :D

rasa seksa gilaa . .mata and hidung dah macam badut dahh ! air mata asyik keluar macam air paip jea . tak tahu apa kaitan saket nih sampai kua air mata lak . haha , mengarut ngarut jea saket nih . .

semalam sebelum tidor sempat berangan depan cermin , macam mana lahh kalau fara tak sembuh sembuh jugak sampai hari isnin nanti . ? maluu gila nak pergi sekolah ! dah berazam tak nak pergi dahh tapi kalau isnin nih tak pergi jugak sekolah means dah tiga minggu setiap hari isnin fara tak datang .. cikgu dah siap warning suruh datang cuz nak buad exam math , hehe :)

nice sangat pagi nih adek angkat fara text "semoga kakak cepad sembuh" . wahh , thanks adek :) sayang adek , but sowy lahh semalam kakak tak eply mesej adek sangat . .
and ada jugak manusia yang tak dikenali call semalam . malas nak angkat , suara sengau ! haha :D
heppy mesej someone . cakap tak nak tidor tapi dia yang tidor dulu , haha ye ye jerk :P


satu je yang fara suke bila sakit . apa yang kita mintak selalu nye dapat ! HAHA , semalam mama beli ice cream ! banyak . .haha , sukasuka :) but semalam tak larat nak makan , hari nih fara melantak ice cream tu sorang sorang time semua tak ada kat rumah tadi . now dah habis , hehe :D hebat kan !

uke lahh , nak pergi pasar malam nih . .di paksa oleh kakak ! haha , tak paham ke orang tak sehad . .ishh ! ! hehe , tak pe lahh , janji kakak nak belanja ice cream lagi ! :) bubye ..

sayang's saia :)