Tuesday, 17 May 2011

smile ;)

assalamualaikum :)

hehe , hari niy na story fasal senyum :)
heyy , anda semua ! senyum lahh banyak banyak , especially bila jumpa fara taw taw ? fara suka tengok orang senyum . comel jea . macam hemster punn ada . weeee ~ senyum lahh lagi . ha , kann comel tuu . ahaa . suka lahh <3
senyum tak perlu kata apa apa 
senyum :)

HAHA . apa hal fara niy ? gilo ka pa ? tetibe suruh orang senyum ~
hehe , no lahh . actually senyum nih penuh keajaiban taw tak ? hurkk , tak tahu ? ==" fine lahh . kalau na tahu baca entry fara sampai habis uke ? yeaa gud gurlz and boyz :D

senyum tu kan sedekah . bila kita senyum kita akan dapat pahala secara tidak lansung senyuman kita tu akan mencairkan hati yang memandang .. tehee :D fara pun cair tengok korang senyum .. waaa , manisnyaa ~ :9 ahaa ,
senyuman mesra datang dari hati yang ikhlas . tapi senyuman rekaan adalah senyuman pura pura dan penuh kejahatan . heshh , tak baik ! orang yang selalu frust memang sukar nak melahirkan senyuman yang manis , jadi kita sebagai kawan sering sering lahh senyum . mana tahu kita dapat mengurangkan rasa frust dia tu .. and kalau dia membalas senyuman kita tu dengan ikhlas kita akan dapat dua kali ganda pahala . wahh , kan seronok tu .. senyum je da dapat pahala <3

therefore , ukir lah senyuman yang manis , kerana selain sedekah senyuman itu ibarat lukisan rahsia hati .. ia tidak menyakitkan tapi meberi penawar kepada hati yang sakit :)

haha . pandai fara berkata kata .. tehee , actually info niy fara cilok dari google .. haha :) tapi berguna jugak kan ? hee thanks , jangan lupa senyum taw taw ? hoh ! macam tu lah senyum .. waaa , sweet lahh awak senyum :) sukasuka .. senyum lahh banyak lagi . comel ! woooo ~ >.<

Sunday, 15 May 2011

dugaan , sabo jea lahh =="

assalamualaikum ,

                                                                 

dugaan dengan bala tu tak jauh beza yehh ? apa yang berlaku kat fara niy kejap orang kate dugaan kejap kate bala .. pening nak faham maksud . kalau boleh tak nak faham sikit pun ..
manusia memang suka cari kesalahan orang yeh ? diri sendiri tu hebat sangat ke ? sempurna sangat ke ? jangan nak bangge sangat lahh .

grr . macam macam jadi sekarang nih . tak boleh na focus la kat pelajaran .. adoy malas betul na fikir masalah .. reda jea lahh . apa nak jadi jadi lah .

untuk beberapa orang niy :
-> for your info fara tak kacau pun gurl tu
-> jangan asyik nak cari kesalahan orang boleh tak ? rimas lahh
-> tahu lahh diri tu hebat .. do your own business da la .
-> hal hal lepas fara malas na ingat da la .. buad saket otak jea pikir .. adoy tolong laa . rimas yaa amat ~
-> and yang lain tu tolong la jaga mulut .. jangan buad cerita uke ? berdosa ..

tolong la jangan nak tambah dosa fara nak post mende bukan bukan tentang korang . i hate it .. really . if you still don`t watch your mouth you will get your punish in hell .. i will pray it .. maaf sebab kata kata niy agak kasar .. please don`t do this too me . i hope so you will pardon me .

fara tak sesempurna anda . maaf sangat sangat . sedih tahu tak .. exam yang lepas niy tunggang langgang . malu laa ~ nak cakap salah anda pon tak jgak sebab fara yang tak focus . adoy pening pening ~

pegi satu masalah datang satu masalah lagi .. ALHAMDULILLAH henset masuk air .. ada hikmah kot ~ and now i know . thanks for everything . nanti fara bayar balik duit topup kamu tu . jangan risau . fara memang jahat pun . suka hati la nak lebel macam mana . itu hak kamu ..

MAAF sangat sangat kat semua yang terasa dengan fara disebabkan post ini . really really sorry uke ? mana la tahu umur tak panjang kea .. kelmarin fara baru accident .. haha , padan muka ponn .. berdoa lagi dalam post sebelum niy nak accident kan dah dapat .. huh , never mind . let bygone be bygone . forgive me uke ? :(

thanks ~
fara runsing . maaf .

Saturday, 7 May 2011

menanti ~

assalamualaikum


adillah , hafizah , adriana
huwaa ! miss kalian lahh . rindu sangat sangat :( na story mory , gossip gossip , ronde ronde taman , lepak kat padang , makan ice bland .. miss semua tuu .. terlampau rindu nih .
too adillah cepat la balik sini ..
someday bila kita free lagi kita keluar sama sama uke ?
huh tak sabar nih !

kem
rindu la nak masuk kem ~
jumpa kowang kat sana . jalan jalan together together . maen bola jaring ~ HAHA
fara nak maen besball jugak ! haishh , nanti kita maen sama sama taw taw ? haha still dalam tajuk .. 'menanti' :D

result periksa petengahan tahun :)
HAHA . memang menanti dengan penuh sabar lahh . jawab periksa pon tunggang langang . banyak mengelamun jea .. haishh , no idea about this topic <3  thanks to shahir cuz bagi fara pinjam kertas periksa taon lepas . now hanya mampu berdoa jea supaya result tak hancur ~
aminn .

lesen ^^
adoyy . bila na ambek lesen nih .. haishh , periksa cepat lah habis . fara tak sabar niy ~
lesen wait for me ya :)
i will take you as fast as i can
but sekarang kene belajar bawak moto gear dulu laa ..
tehee ~


Monday, 2 May 2011

im not perfect

im not perfect <3 



this story is typically intended too me not you

MAAF sebab segala galanyaa :(
stupid is me
fool is me
dumb is me
ridiculous is me
selfish is me
cruel is me
bad is me
evil is me
ugly is me
low is me
emotional is me
stubborn is me
ego is me
hypocrite is me

its all my fault not you

i'm not a perfect girl . my hair doesn't always stay in place and i spill thing a lot . i'm pretty clumsy sometimes i have broken heart . my friend and i sometimes fight and maybe some days nothing goes right , but when i think about it and take a step back i remember how amazing life truly is and that maybe just maybe I LIKE BEING IMPERFECT <3

thanks cuz willing to read this statement form imperfect girl ..

sayang's saia :)