Sunday, 15 May 2011

dugaan , sabo jea lahh =="

assalamualaikum ,

                                                                 

dugaan dengan bala tu tak jauh beza yehh ? apa yang berlaku kat fara niy kejap orang kate dugaan kejap kate bala .. pening nak faham maksud . kalau boleh tak nak faham sikit pun ..
manusia memang suka cari kesalahan orang yeh ? diri sendiri tu hebat sangat ke ? sempurna sangat ke ? jangan nak bangge sangat lahh .

grr . macam macam jadi sekarang nih . tak boleh na focus la kat pelajaran .. adoy malas betul na fikir masalah .. reda jea lahh . apa nak jadi jadi lah .

untuk beberapa orang niy :
-> for your info fara tak kacau pun gurl tu
-> jangan asyik nak cari kesalahan orang boleh tak ? rimas lahh
-> tahu lahh diri tu hebat .. do your own business da la .
-> hal hal lepas fara malas na ingat da la .. buad saket otak jea pikir .. adoy tolong laa . rimas yaa amat ~
-> and yang lain tu tolong la jaga mulut .. jangan buad cerita uke ? berdosa ..

tolong la jangan nak tambah dosa fara nak post mende bukan bukan tentang korang . i hate it .. really . if you still don`t watch your mouth you will get your punish in hell .. i will pray it .. maaf sebab kata kata niy agak kasar .. please don`t do this too me . i hope so you will pardon me .

fara tak sesempurna anda . maaf sangat sangat . sedih tahu tak .. exam yang lepas niy tunggang langgang . malu laa ~ nak cakap salah anda pon tak jgak sebab fara yang tak focus . adoy pening pening ~

pegi satu masalah datang satu masalah lagi .. ALHAMDULILLAH henset masuk air .. ada hikmah kot ~ and now i know . thanks for everything . nanti fara bayar balik duit topup kamu tu . jangan risau . fara memang jahat pun . suka hati la nak lebel macam mana . itu hak kamu ..

MAAF sangat sangat kat semua yang terasa dengan fara disebabkan post ini . really really sorry uke ? mana la tahu umur tak panjang kea .. kelmarin fara baru accident .. haha , padan muka ponn .. berdoa lagi dalam post sebelum niy nak accident kan dah dapat .. huh , never mind . let bygone be bygone . forgive me uke ? :(

thanks ~
fara runsing . maaf .

No comments:

Post a Comment

sayang's saia :)