Saturday, 16 April 2011

tak sehad

                                        


batuk , demam , seleseme , saket tekak , semua terasa ada ! grr , tak suke nyee ! !
effect dari hujan kat sekolah semalam lahh nih ! haishh , baru main sikit jea . .
petang tu balik terus tidor . haha , pukul lapan baru ingat nak mandi :)
hehe , chill la tu :D

rasa seksa gilaa . .mata and hidung dah macam badut dahh ! air mata asyik keluar macam air paip jea . tak tahu apa kaitan saket nih sampai kua air mata lak . haha , mengarut ngarut jea saket nih . .

semalam sebelum tidor sempat berangan depan cermin , macam mana lahh kalau fara tak sembuh sembuh jugak sampai hari isnin nanti . ? maluu gila nak pergi sekolah ! dah berazam tak nak pergi dahh tapi kalau isnin nih tak pergi jugak sekolah means dah tiga minggu setiap hari isnin fara tak datang .. cikgu dah siap warning suruh datang cuz nak buad exam math , hehe :)

nice sangat pagi nih adek angkat fara text "semoga kakak cepad sembuh" . wahh , thanks adek :) sayang adek , but sowy lahh semalam kakak tak eply mesej adek sangat . .
and ada jugak manusia yang tak dikenali call semalam . malas nak angkat , suara sengau ! haha :D
heppy mesej someone . cakap tak nak tidor tapi dia yang tidor dulu , haha ye ye jerk :P


satu je yang fara suke bila sakit . apa yang kita mintak selalu nye dapat ! HAHA , semalam mama beli ice cream ! banyak . .haha , sukasuka :) but semalam tak larat nak makan , hari nih fara melantak ice cream tu sorang sorang time semua tak ada kat rumah tadi . now dah habis , hehe :D hebat kan !

uke lahh , nak pergi pasar malam nih . .di paksa oleh kakak ! haha , tak paham ke orang tak sehad . .ishh ! ! hehe , tak pe lahh , janji kakak nak belanja ice cream lagi ! :) bubye ..

No comments:

Post a Comment

sayang's saia :)