Sunday, 24 April 2011

MKT de best

bagun tido , pegi sekolah , balik then pergi asrama sekolah . .
MKT waiting for me :) ye kee ? haha , fara yang nak sangat sangat pergi sana . selalu pergi kursus mesti teringat dekat someone . but dia tak ikut , haha never mind lahh . bukan nak story fasal tuu .

MKT . ? binatang apa tuh ? haha majlis ketua tingkatan lahh ! first time buad dekat asrama . .nike name "hotel lima bintang" :D

masuk dewan ,
*alamakk , da lambat .
muke first nampak , sarah kaisara
fara * ehh , sara pon adalahh :) hai .
sara * haii :)
fara * tak bagi tahu pun nak datang . 
sara * tak tanya macam mana nak bagi tahu .
Oopss , my fault . haha 
fara * ha ah lahh . haha uke lahh nak pergi buad kerja 
sara * haha . uke , bye :)
fara * bye

get job , fasilitator kumpulan dua .

aktiviti dah start lama dahh , but ada beberapa orang datang lewat cuz dowang ada hal tertentu . *tak ambek tahu punn*
nampak orang baju purple ..
farizuan . ?

fara * macam kenal jea budak tuu !
wan * aku macam dengar suara **** kat sini ..
fara * eh ehh , sape entah yang bercakap tuu ..!
wan * eh **** mana yehh ?
amboihh , perli ke apa nih ! :P
fara * enta la . balik kampung kot ..
bla bla bla , da lupa . haha :D

tetiba teringat dekat hemster ? hemster kee ? haha , panda kott ... ehh , panda tu orang lain punya . haishh , pape jea lahh . manusia kott ...
last kabar , dia balik kampung . nenek meninggal . tumpang simpati :(
then , lost contact . ..

end the sad story . !

whatever , MKT this time memang terbaik !! hepenning :)








rugi gila siapa yang kene pegi but menggedik tak nak pegi tuu . haha *maaf !

bab yang paling fara suka time explorace .!
stail lahh game tuhh . kene buad apa yang dia suruh then mesti jaga barang barang yang diberi sampai abes . dah abes , gune semua peralatan tuu untuk kawin !! haha , sweet kan . ?
penggantin kumpulan lima "mira married too fazli" wahh , nampak padan sangat tahu :)
bagai pinang di belah dua . .haha ,

sowy tak de gamba myra dengan paly time tuu . .nanti ada orang upload fara masukkan gamba tuu , uke ?  ♥ nice ..

tapi , kumpulan dua yang paling best acting . haha semad lahh kowang ! tak nak berterima kaseh ke dekat director nih ? haiyaa :)

tahniah dekat kumpulan satu , Jambu ~ sebab menang seluruh acara . .walaupun beza kumpulan satu and dua nih satu markah jea , haha
tak na kalah fara nih . tu punn na bagi tao .. hehe saje jee . na juga bangge :)

that all for this post today . wahh , speaking ? haha ,  bubye 

2 comments:

sayang's saia :)