Friday, 25 March 2011

salam perpisahan :')

jumaat 25 march 2010 , last day for kembar geng empat seripagi dekat smk ulu kinta . huargg ! syahdu nyee ~

to
mama : jangan sedih tau mama , kami masih ada di sisi mama untuk belajar math ;)
dayah : jangan sedih sedih ye kamu ? chill jea .. kalau jodoh tak ke mana , right ?
nasywan : jangan gatai hati nak pi cari awek lain kat sana ! ingat dayott di sini .
nasywin : aku ucapkan tahniah sebab dapat nombor satu dalam kelass !! :D

pape ponn BEST ' bersama ' dengan korang walaupun tak lama . .hepening gile dalam kelas sebab korang kuat perasan . tak nak kalah macam SKB ! hoho ,, gurau gurau ~




wehh wehh , sebelum korang pergi aku nak tanyew satu soalan . dari dulu lagi korang tak jawab ! !
kenapa muka korang sama ha ? jawab jawab ! :)

and lagi satu , sampai bidor nanti jangan terbawak bawak cerita MUSHROOM sharir shamim tu ! hoho
akhir kata , gud bye fwen ! will miss you a lot ! jaga diri .. jangan lupa kami di sini , insyallah kalau panjang umur ada jodoh kita jumpa lagi uke ? ! *anggung jee laa .. ha , uke bye2 take care yea :)

No comments:

Post a Comment

sayang's saia :)