Friday, 12 August 2011

Ada Dara Lu Kolot -,-'

assalamualaikum tak jawab dosa jawab sayang :)

Hello readers. 
Okay nampak tajuk tu. Hari ni fara nak kenalkan korang dekat sorang artis youtube nih. Err~ actually bukan artis. Tapi kalau dah masuk youtube tu nak jadi artis lah kan.
Dalam banyak-banyak artis youtube fara paling minat Matluthfi, AnwarHadi and Maria Elena.
Maybe korang pon dah pernah tengok video diorang.
NEVERMIND- 
This girl are very very style. Seriously bahasa dia memang hampeh -,- Rugi kalau tak tengok video nie sampai habes! :D

                             

HAHAHA. Lawakk kann! tu dia bahasa dia.
Siap promote sabun dettol lagi. cool gila okay' this RM 19.90 :)
gule-gule dua seposen!
jangan lupa okayy :)
->i know you just want to advise people out there but better you keep your language nicely
im sorry.
enjoy~ Kbai.
posted by,
fara mira :)

No comments:

Post a Comment

sayang's saia :)